Choď na obsah Choď na menu
 


Michael Welch

15. 7. 2009

Obrázok Povolanie:  herec

Dátum narodenia:  25.7. 1987

Miesto narodenia:  Los Angeles,Kalifornia,USA

Znamenie:  Lev

 

 

 

 

 

 

 

Filmografia:

2008 - Stmívání (Twilight) role:: Mike Newton
2008 - Untitled David Lee Miller Project role:: Earl
2003 - Joan z Arkádie (TV seriál) (Joan of Arcadia) role:: Luke Girardi
2003 - Svět podle Lelanda (United States of Leland, The) role:: Ryan Pollard
2002 - Rocket Power: Race Across New Zealand role:: 
2001 - Zlatokopové na divoké řece (Ballad of Lucy Whipple, The) role:: Butte Whipple
2001 - Nenarozený (Delivering Milo) role:: pan Owen
2001 - Mickey: Kouzelné Vánoce (Mickey's Magical Christmas: Snowed In at the House of Mouse) role:: Pinocchio
2000 - Personally Yours role:: Sam Stanton
1998 - Star Trek IX: Vzpoura (Star Trek: Insurrection) role:: Artim