Choď na obsah Choď na menu
 


Peter Facinelli

4. 7. 2009

Obrázok Povolanie: Herec

Dátum narodenia: 26.11. 1973

Miesto narodenia: Queens,New York,USA

Znamenie: Strelec

Výška: 178 cm

 

 

 

 

 

Peter je americký herc.Vyštudoval Atlantic Theater Company.S manželkou Jennie Garth,s ktorou sa zoznámil pri nekrúcaní filmu An Unfinished Affair majú tri dcéry.

Môžeme ho vidieť vo filme Twilight,kde hrá upíra Dr.Carlisle Cullena.

 

 

Filmografia:

2009 - The Absinthe Drinkers
2009 - Thicker
2008 - Finding Amanda role:: Greg
2008 - Reaper
2008 - Stmívání (Twilight) role:: Carlisle Cullen
2007 - Battle Olympia role:: Possessed Office High Jumper
2007 - Damages role:: Gregory Malina
2003 - Overkill role:: Donovan 'Van' Ray
2002 - Fastlane role:: Donovan 'Van' Ray
2002 - Král Škorpión (The Scorpion King) role:: Takmet
2001 - Rennie's Landing role:: Alec Nichols
2001 - Kluci v mém životě (Riding in Cars with Boys) role:: Tommy Butcher
2001 - Odpočívej v pokoji (Six Feet Under) role:: Jimmy
2001 - Odpočívej v pokoji (Six Feet Under) role:: Jimmy
2001 - Zkouška věrnosti (Tempted) role:: Jimmy Mulate
2000 - Honest role:: Daniel Wheaton
2000 - Ropewalk role:: Charlie
2000 - Supernova role:: Karl Larson
2000 - Vítejte v Hollywoodu (Welcome to Hollywood) role:: Actor
1999 - Blue Ridge Fall role:: Danny Shepherd
1999 - The Big Kahuna role:: Bob Walker
1998 - Poslední mejdan (Can't Hardly Wait) role:: Mike Dexter
1998 - Zapadákov (Dancer, Texas Pop. 81) role:: Terrell Lee Lusk
1998 - Telling You role:: Phil Fazzulo
1997 - Touch Me role:: Bail
1996 - After Jimmy role:: Jimmy Stapp
1996 - An Unfinished Affair role:: Rick Connor
1996 - Calm at Sunset role:: James Pfeiffer
1996 - Foxfire role:: Ethan Bixby
1995 - Angela role:: Lucifer
1995 - The Price of Love role:: Brett
1995 - The Runaways role:: Bret
1990 - Právo a pořádek (Law & Order) role:: Shane Sutter